Udtalelser

Her har vi samlet et par udtalelser fra brugere af Letmoms programmet.

#1
“Som indehaver af en nystartet virksomhed, har det været en fornøjelse at bruge jeres Letmoms, der ubesværet har guidet mig igennem hvad jeg burde have haft tid til at sætte mig ind i omkring moms og tilknyttede regler.”
Jagna Norén
Ejendomsmægler
www.spain-property.com

#2
“Godt og let overskueligt program, der gør livet let for en ny forholdsvis uerfaren kasserer at holde styr på et forenings regnskab. jeg ser frem til mulighederne for specifisere på konti”
Henrik Koop
Ro`Folk Roskilde Folkfestival

#3
“Jeg synes det er et pokkers godt produkt til en yderst favorabel pris. Som nystartet enkeltmandsvirksomhed (til og med kun på fritidsbasis) er det svært at finde et enkelt og letforståeligt program der opfylder ens behov. Har prøvet en masse demoversioner og on-line programmer Af diverse fakturerings- og momsprogrammer. Men dels var de for indviklede og skød langt over målet i forhold til min lille virksomhed, dels var de alt for dyre. Men Letmoms opfylder lige nøjagtig hvad jeg har brug for og ikke mere. Og så er det ikke noget der belaster et ellers lille og ydmygt budget.”
Frank Henriksen, Ikast

#4
“Et super program der er så nemt at finde ud af, så selv mig der absolut ingen erfaringer har med regnskabsprogrammer, kan bruge det! Man kan lege med programmet og lære det at kende fordi man kan rette i det og det er bare optimalt.”
Lotte Baun
www.socialfaglig.dk

Skriv et svar