Om Letmoms

Vi har fintunet Letmoms til at fungere optimalt for enkeltmandsfirmaet, der bare lige skal holde sine indtægter, udgifter og momsen. Det kan simpelthen ikke gøres mere simpelt.

Letmoms i excel gør det muligt for den selvstændige at minimere de ressourcer han/hun ellers bruger på at få styr på momsen samt regnskabet generelt. Letmoms regner selv løbende momsen ud, og fortæller brugeren hvad der skal indberettes hvornår. Samtidig giver programmet en oversigt over køb/salg, udgifter og omsætning, samt giver et overblik over månedlige og årlige resultater. Hvis der skal betales noget i skat, vil dette også fremgå af programmet.

Letmoms Pro, som er den lidt mere avancerede udgave, får du en kontooversigt, lagerstyring og udvidet statistik. Via programmets Lagerstyring, kan du indskrive dine varer, som hele tiden holdes opdateret udfra hvilke posteringer du indskriver i de repektive måneder.

Alle sider er tilknyttet illustrative grafer der giver overblik over sidens aktivitet.

Det er ikke helt uden grund at Letmoms siden 2005 har været blandt Danmarks mest tilgængelige regnskabsprogrammer på markedet. Med Letmoms får du lynhurtigt oversigt over dine aktiviteter, uden at du skal sætte dig ind i et eller andet nyt og besværligt program.

Meningen er at programmet skal være lige til, meget nemt at sætte sig ind i og hurtigt at få lavet sit regnskab.

Letmoms er for de iværksættere, der ikke gider bruge tid på besværlige regnskabsprogrammer, der måske kan en masse, men som bare ikke er simple, også selvom de måske siger det.

Skriv et svar