Regnskabsprogrammer Behøver ikke koste alverden

Der kan være en tendens blandt iværksættere eller mindre firmaer til at misvedligeholde sine momsregnskaber.

I langt de fleste tilfælde er dette ikke et udtryk for ønsket om momssvig, men simpelthen et resultat af komplicerede skatteregler. Herudover kan det være en dyr affære at benytte revisorer eller større regnskabsprogrammer. For iværksætteren og det lille firma, er kravene ikke så store, og behovet for regnskab er minimalt, set i forhold til større firmaer.

Alligevel kan det være svært for det nystartede eller mindre firma at finde en tilfredsstillende løsning på deres momsproblem. Et firma der imidlertid synes at løse dette problem er Letmoms.dk, der netop har lanceret deres regnskabsprogram; Letmoms. Programmet gør det muligt for brugeren at holde styr på sin moms, uden at man selv skal ud i besværlige og tidskrævende udregninger. Indtaster man firmaets køb og salg, vil købs og salgsmoms samt omsætning, udgifter, resultat og statistik heraf, automatisk blive udregnet for brugeren.

”Vi har siden starten i januar 2006 tredoblet salget af Letmoms programmet. Der synes at være et behov blandt nystartede og mindre virksomheder, for at få simplificeret deres momsudregning. Dette problem er vi med til at løse med Letmoms programmet og hjælper således ikke bare virksomheden, men også staten med korrekte og rettidige betalinger,” udtaler Thomas S Eriksen Administrerende Direktør i Sindberg Invest, firmaet bag Letmoms.dk.

Vigtigst af alt er det at vide hvad man har brug for. Der er ingen grund til at bruge tusindvis af kroner, hvis man f.eks. bare skal have klaret sin moms.

Der er mange forskellige løsninger på nettet og på hylderne i computer butikkerne, men Letmoms synes at være en god løsning, hvis man bare skal have styr på sin moms og de mest umiddelbare posteringer i firmaet.

Udgivet i Artikler

Skriv et svar